13. 3. 2010

Strasti anonymného admina (diel prvý)

Milý Theo,

ani neviem, ako sa Ti mám poďakovať za peniaze. Konečne som si kúpil zimník a niekoľko túb olovenej beloby. Tým sa však výpočet životných radostí končí, cítim sa osamelý a zbytočný. Stáva sa mi to vždy, keď do helpdesku príde taký mail ako dnes:

vy admini ste nadhernou ukazkou toho ako si nevieme priznat chybu, uz mi nikdy nic nepresuniete vy hajzli, koncim tu! a len vdaka vasej primitivnej malichernosti s presuvanim a manipulaciou clankou. aky ste mali presne problem? nic som neporusila. som zvedava co mi odpisete? samozrejeme vy si chybu nepriznate, ze? to dobre viem..

Vybehol som na balkón a dlho hľadel do zasneženej krajiny. O niekoľko hodín mi došli cigarety, tak som sa premrznutý vrátil k práci. V stave čudesného a nepochopiteľného pokoja som rýchlo omrkol titulku, vybavil hornú diskusiu a potom som už len domaľoval Autoportrét, ktorý Ti s radosťou posielam. Neviem sa dočkať jari. Vezmem si notebook a pôjdem adminovať na pobrežie. V kriku čajok budem vracať do výberu hlava-nehlava...

Tvoj milujúci Vincent


Nataša Holinová

1 komentár:

  1. Dufam, ze si to precita, mala si jej poslat link na o vsetkom a o nicom, nie ze by to pomohlo, to asi nie :-)

    OdpovedaťOdstrániť