16. 3. 2010

Strasti anonymného admina (diel tretí)

Drahý Theo,

prosím Ťa, pošli peniaze. Triem takú biedu, že kreslím už len prstom namočeným do popolníka a raňajkoval som rožky natreté opaľovacím krémom s faktorom 6, čo prinieslo more.

Vzdal som sa už nádeje, že farníkom niekedy vysvetlím, že starý Explorer je trest Boží a samozrejme, že im odsekne koniec článku, pokiaľ klepkajú stále do toho istého storočného wordového dokumentu, na ktorom ešte ich dedovia písali domáce úlohy! Prepáč, zmietajú mnou emócie, ale komunita mrie od hladu a zimy, každú chvíľu niekoho v bani zavalí a im ani nenapadne aspoň prehnať text notepadom!

Som zúfalý. Minulú nedeľu som sa vulgárne vyjadril o html kóde priamo z kazateľnice, a to by som si naozaj nemal dovoľovať. Keby si videl to zdesenie na ufúľaných tvárach mojich biednych ovečiek. Dlho to nevydržím. Posielam ďalší autoportrét.

Milujúci brat Vincent


Nataša Holinová

Súvisiace články: 

Strasti anonymného admina (diel prvý)
Strasti anonymného admina (diel druhý)

5 komentárov:

  1. tento serial sa mi ale starsne paci fakt super, tvoj Theo
    rdb

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :-D Vydŕŕŕŕž! Mosíš!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je autoportrét? A ja že ja... To bude tým, že "ucho to nemá, to uhnije první..." ;-) Len tak ďalej drahý Vincent, generácie po Tebe budú tieto listy čítať a spomínať na doby dávno minulé, keď admin bol anonymný a písalo sa na klávesnici, lebo neboli hlasové prekladače...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak veru...html kód je veľmi nebezpečná nákaza ....ja už chcem štvrtý dieeeeeel

    OdpovedaťOdstrániť