26. 3. 2010

Strasti anonymného admina (diel ôsmy)

Drahý Theo,

mám nečakané novinky.

Keď dnes do helpdesku došlo originálne idzte do riti! maory debilny! (len neumelý rukopis prezrádza ruku, čo drží častejšie banícky čakan ako pero, a ktovie, prečo sme človiečika odmietli), rozhodol som sa počúvnuť a prijať Paulovu ponuku.

Beriem si na starosť aj adminovanie photographie.sommes.fr a odchádzam do Paríža. Je to veľmi vzrušujúce. V živote som nepredal jedinú fotku a teraz toto! Je to celkom nová forma umenia a tamojšia komunita je vraj veľmi revolučne naladená. Jasne cítim, že patrím do tmavej komory a nikde inde.

Adminovať diskusie však nechcem, to som povedal jasne. Chatrné nervy mi už vôbec nedovolia chodiť do diskusií. Nechcem vidieť, ako mi trebárs starý Edgar vypisuje, že som modrý komsomolec. Alebo, kristepane, keby si mi Ty, vlastný brat, napísal, že som SMEtiar, odkrojil by som si nejakú časť hlavy (neboj sa, žartujem).

Posielam posledný obrázok z Borinage a bozkávam všetkých,

Vincent


Nataša Holinová

Ostatné diely Strastí anonymného admina

1 komentár:

  1. Mily Vincent,

    je to dostatocny dovod, len nepodlahni absintu, pozor na Paula, je vrtosivy, udrziava nemravne vztahy (udajne ma syna, o ktorom nevie ani jeho pan otec).

    Vdaka za cyprusy!

    Citam s radostou tieto riadky, bsokavam aj ja -

    a vyprosujem Ti zdravie u nasho Pana!

    farnik BB

    OdpovedaťOdstrániť