25. 11. 2011

Strasti anonymného admina (diel štrnásty)

Drahý Theo,

zamilovaný admin je skutočne dietko Božie. Keď len pomyslím, že osobne dokážem primäť ministra vlády tejto nešťastnej krajiny, aby si konečne pridal inú fotku ako záber z 200 metrov na jeho postavičku na detskom bicyklíku, cítim sa zrazu smelý, šikovný a schopný všetkého. Je teda možné, že Gabrielle požiadam o rendez-vous už na budúci rok.

Zoznámili sme sa mimo výberu ako obvykle. Vzbĺkol som voči nej hlbokým a úprimným citom, ale to ešte nie je všetko. Mám s ňou neuveriteľne perverzné predstavy, ale nie, nie, mon frère, nemôžem jej tie príšerné chyby opravovať. Jednak by na to nestačili dva ľudské životy, ale najmä: tieto drobné dotyky diabla ju robia takou jedinečnou.

Čo hovoríš na to, ako dopadol starý Galeux? Tohto ministra som mal skutočne rád. Politikov, čo sa neobracajú rovno na majiteľov Appétit Pressu, ale slušne na anonymných adminov, možno spočítať na ušoch depresívneho impresionistu. Ešte aj keď porušil kódex, urobil to veľmi šarmantne – česť mu nedovolila dopustiť sa klasickej manipulácie s časom, ktorú preto uchopil z opačného konca a na titulke sa znevýhodnil. Slušní ľudia vždy doplatia na to, že si poriadne neprečítali stranícky manuál pre blogerov.

Neviem to pochopiť, bratku, tú neslušnosť v nás. Prečo vôbec niekoho zaujíma, o čom si telefonuje redaktorka denníka vrai.fr s bývalým ministrom pre kolónie? Prečo v nás táto zvedavosť neprebúdza radšej hlad a smäd po Božom slove? Táto nešťastná dvojica nebude prvá, čo trpí pre zakázanú lásku. Mám chuť natrieť si farbou hlavu. Olovenou belobou.

Ďakujem Ti za peniaze, bez Tvojej nehynúcej podpory si nedokážem vládnu krízu ani predstaviť. Bozkávam obidvoch rodičov

S láskou,
Vincent



Nataša Holinová

2 komentáre:

  1. Počítam uši impresionistu v excelovej tabuľke a teším sa, že k tomuto pracovnému nástroju neumiestňujem žiadny druh potravy, kvetenstva, či nedajboh dáku vzácnu dekoráciu, napr. akvárium. Poisťovňa by určite "neplnila".

    Jana W.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Galeux ma akurát prekvapil vystúpením pred veľkou porotou tým: Môžete si to dakam strčiť! - či tak nejako podobne, keď sa bavili o jeho ušiach a porovnávali, kto ich má väčšie (či komu viac odstávajú?). (A to bol naozaj jediný, kto oslovil anonymných adminov?:)
    Milý Vincent, Lady professeur príde naspäť ak sa vrátiš aj Ty domov. Povedala to kdesi, tuším, na nejakej univerzite. Tak sa tam opatruj, my tu nejako vydržíme!
    Brilantný list!

    OdpovedaťOdstrániť