6. 4. 2010

Strasti anonymného admina (diel deviaty)

Drahý Theo,

konečne ti dokážem porozprávať, čo vtedy vyviedla Jeanette, hoci keď si na ňu spomeniem, stále sa mi nechce žiť.

Miloval som ju aj s jej hnusnými narážkami, že admini nič nerobia! Koľkokrát našla nejaký bug a rozčuľovala sa, že my ani po polhodine nič!

Jedného dňa som ju s búšiacim srdcom nežne požiadal, aby odstránila podčiarknuté písmo z perexu. Potili sa mi dlane, keď som sa podpisoval „dakujeme za pochopenie a zelame pekny den, admin“. Dúfal som, že to bude začiatok niečoho krásneho. Jej odpoveď Ti nedokážem zreprodukovať ani dnes. Poprosil som Paula, aby to s ňou vybavil, sadol som do auta a zastavil, až keď mi vo Ville-d’Avray došiel benzín. Na brehu Loiry som otvoril notebook a zistil, že zatiaľ rozpútala hotové peklo v interných diskusiách a napísala šéfredaktorovi mail, kde sa o mne vulgárne zmienila. Prebral som sa až na Veľkú noc, keď som sedel za stolom a jedol vajcovú nátierku.

Ďakujem Ti za príspevok. Hneď cítim, že si mi akosi bližšie, bratku.

S láskou Vincent


Nataša Holinová

Ostatné diely Strastí anonymného admina

5 komentárov:

  1. Aj tá sympatická Janette?? Kto je tu už bez viny, hádam len ja... lebo iba raz som písal adminovi a dodnes som nedostal odpoveď. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Milujem SAA je to najlepsi serial, ktory som v poslednej dobe cital. Len.. mam uz trochu pocit milý Vincent, ze chapem preco sisi odrezal to ucho a vlastne ta aj obdivujem za to, ze si skoncil pri sebe. Nie som si celkom isty, ci by sa zo mna nestal masovy vrah (na tvojom mieste) Drzim ti palce. Tvoj RDB

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Drahý Vincent,

    my sme vedeli, čo je Jeanette zač, ale nechceli sme raniť Tvoje city a myslím si, že by si nám aj tak neuveril, kým si to nezažil na vlastnom monitore. Mrzí ma, že si sa to musel dozvedieť takto, ale inej cesty nebolo. Snáď sa z toho skoro spamätáš a nebudeš sa hrať s nožom...

    Pozdravuje Ťa Paul, zvládol to s eleganciou sebe vlastnou, nemusíš sa obávať, on to s ženami vie...

    Vajcovú nátierku Ti poslal Theo, tak mu nezabudni v ďalšom liste poďakovať, vieš, ako si na také maličkosti potrpí.

    Tvoj Georges

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ale ides ho, vinco jeden nepristojny. skvely serial, nemohol by byt kazdy den?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vincent!

    Jeanette som poznal. Myslel som, že je to skromné a talentované dievča. Hádal som jej aj menej rokov, bol som prekvapený, keď sme sa stretli v Les Halles. Nesmierne sebavedomá, hádam, tridsiatnička. Koťuha je to ale intrigánska. Ide z nej jed, keď sa načertí. Poznáš ma, mám strach zo žien, ktoré chcú všetko naokolo ovládnuť, dosť takých stretávam chlapov. Ja som už taký, ženy sú pre mňa nežnými kvetinkami. Šokujúco na mňa pôsobí, keď na mňa zvýšia hlas, keby tak ešte žalovali, zle by bolo.
    Inak nič nového. Stále spomíname s láskou! Nie všetci, veď vieš... V Borinage sú už takí.
    Maj, prosím, vždy plnú nádrž, tak ako doteraz!

    Tvoj BB

    OdpovedaťOdstrániť